Loghuizen - Houten Huizen

Op deze pagina laten we u een aantal voorbeelden zien van loghuizen. Er is ontzettend veel mogelijk. Behalve deze voorbeelden kunt u ook zelf aan de slag gaan en ons uw eigen ontwerp voorleggen. Wij kunnen dan beoordelen of het bouwtechnisch haalbaar is.

Loghuizen / Houten Huizen zijn verkrijgbaar in zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw. Het is afhankelijk van wat u zelf op het oog heeft. Daarbij moet het geheel wel passen in het landschap. Een houtskeletbouw is qua uitstraling makkelijker in te passen dan een houtstapelbouw met ronde stammen.

Vooral rondstam heeft een zeer bijzondere uitstraling. Voor het juiste gevoel moet u dat eigenlijk beleven. In beide gevallen, zowel bij houtstapelbouw als houtskeletbouw heeft het huis een natuurlijke uitstraling.Het leven in een houten huis geeft ook een bepaalde rust. Het brengt u terug bij de natuur. Het is gezond om in te leven vanwege de goede vochtigheidsregulering.

Alle huizen zijn verkrijgbaar in houtstapelbouw of houtskeletbouw. Hout is een materiaal dat zich uitermate goed laat bewerken. Hierdoor is er in de houtbouw zeer veel mogelijk. Laat u vooral inspireren door de foto’s op onze website. Blokhuizen levert juist maatwerk als standaard. Wij bouwen uw ontworpen huis.

Blokhuizen werkt met gecertificeerd hout dat wordt beheerd in speciale bossen.

Als u graag wat meer informatie zou willen hebben of als u een prijsopgaaf zou willen ontvangen van ons neem dan contact met ons op.

Korte specificaties


Oppervlak: +/-50m2

Nokhoogte: 3.7mtr

Materiaal: Dennenhout 25 t/m 32 Handbewerkt

gedroogd tot een luchtvochtigheid van 12-15%.