Blokhuizen - Houten chalets

Op deze pagina laten we u een aantal voorbeelden zien van houten chalets. Er is ontzettend veel mogelijk. Behalve deze

Blokhuizen is ook leverancier van houten chalets voor op bijv vakantieparken of campings. Natuurlijk is het ook mogelijk om een klein chalet als gastenverblijf te plaatsen. Zo kunt u uw gasten een waardig en uniek onderkomen bieden.

De houten chalets van Blokhuizen zijn leverbaar in zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw. Net wat u wenst, of wat mag qua vergunning. Daarbij, het geheel moet natuurlijk wel passen in het landschap. U zult merken dat men vaak wat soepeler is tegenover houtskeletbouw dan houtstapelbouw met bijv. ronde logs. Op een vakantiepark liggen deze regels doorgaans een stuk soepeler en is houtstapelbouw met rechte logs of ronde logs vaak geen probleem.

Wonen in een houten huis of houten chalet (in zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw) wint steeds meer aan populariteit vanwege de natuurlijke manier van wonen, de uitstraling, een knusse sfeer en duurzaamheid.

Bij blokhuizen kunt u uw houten chalet op maat laten bouwen. Uw specifieke wensen worden dan verwerkt in het  houten chalet zodat u uw eigen inbreng terug ziet.

Blokhuizen levert hoogwaardige houtsoorten zoals o.a. Grenen en Lariks die worden bewerkt voor het vervaardigen van de houten chalets.

 Als u graag wat meer informatie zou willen hebben over een chalet of als u een prijsopgaaf zou willen ontvangen van ons neem dan contact met ons op.

Korte specificaties


Oppervlak: +/-50m2

Nokhoogte: 3.7mtr

Materiaal: Dennenhout 25 t/m 32 Handbewerkt

gedroogd tot een luchtvochtigheid van 12-15%.